wat zijn nikkelvrije gespen.

Wat is nikkelallergie

Een allergie voor nikkel is een van de meest voorkomende vormen van ‘contact-allergie’. Mensen met een nikkel allergie ontwikkelen na (langdurig) huidcontact met nikkel rode jeukende huidafwijkingenNikkel is een niet-edel metaal dat zeer veel wordt toegepast in allerlei metalen voorwerpen. Het huidcontact met materiaal dat nikkel bevat geeft irritatie op de huid, zorgt voor rode uitslag en kan vervelend jeuken.

Alle riemen van De riemenspecialist zijn nikkelvrij.

Dit betekent dat in alle gespen geen nikkel in het metaal verwerkt zit en er voor mensen met een nikkelallergie dus een ruime keuze is! Wij leveren alle riemen met nikkelvrije gespen. Alle riemen zijn dus zonder nikkel in de gesp. Dit geldt voor de stoere gespen, de traditionele pantalon riemen, maar ook de smalle riemen.

Voorkomen is beter dan genezen, dat is weer een extra reden om een riem zonder nikkel bij De Riemenspecialist te bestellen.

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#FE008C show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=200px height=250px interval=5000 language=nld]

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en het laatste nieuws.
Aanmelden

 

© 2017 - 2024 De Riemenspecialist. Heren riemen en Dames riemen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel